Apocalypse now redux - Coppola, Francis Ford, 1939-; Coppola, Francis Ford, 1939-; Sheen, Martin; Hopper, Dennis, 1936-2010; Brando, Marlon (Ταινιοθήκη του Σινεμά, 2000)
Στον πόλεμο του Βιετνάμ, ο λοχαγός Γουίλαρντ αναλαμβάνει την άκρως απόρρητη αποστολή να εισχωρήσει στην Καμπότζη και να σκοτώσει έναν χαρισματικό αλλα παράφρονα στρατιωτικό, ο οποίος έφτιαξε δικό του στρατό και τον οποίο οι ανώτεροί του θέλουν νεκρό. Το μακρύ ταξίδι του Γουίλαρντ θα δοκιμάσει και τα δικά του ψυχικά όρια.