Το φασματικό θεώρημα : - Καλογήρου, Μαριάννα (Πανεπιστήμιο Αιγαίου, Τμήμα Μαθηματικών, 2005)
Σε αυτή τη πτυχιακή εργασία παρουσιάζουμε τη φασματική θεωρία σε χώρους Hilbert με έμφαση στη θεωρία Fredholm.Επίσης κατασκευάζουμε το φασματικό ολοκλήρωμα και παρουσιάζουμε όλα τα απαραίτητα στοιχεία ώστε η παρουσίαση να είναι αυτόνομη.