Tootsie - Pollack, Sydney, 1934-2008; Hoffman, Dustin, 1937-; Lange, Jessica (Columbia Pictures, 2001)
Ο Michael Dorsey είναι ένας απελπισμένος, άνεργος ηθοποιός που η δυστροπία του και ο εγωισμός του τον κρατούν μακριά από τις δημιουργικές δραστηριότητες της υποκριτικής, της τέχνης που κατέχει αρκετά καλά. Λίγο καιροσκόπος, λίγο αυθάδης, λίγο εγωιστής και απείθαρχος ο Michael Dorsey αναλώνει το πλούσιο ταλέντο του σε πρόχειρες ενασχολήσεις (σερβιτόρος) για βιοποριστικούς λόγους στη χαοτική Νέα Υόρκη. Έχοντας όμως έντονα την ανάγκη να δημιουργήσει στο χώρο που αγαπά εκμεταλλεύεται την ευκαιρία που του παρουσιάζεται και ξεπερνώντας μια "μικρή δυσκολία" (ο ρόλος που διεκδικεί είναι γυναικείος) αναλαμβάνει το ρόλο μιας δυναμικής και όχι ιδιαίτερα γοητευτικής κυρίας στη σαπουνόπερα "Southwest General".