Bayesian Markov Chain Monte Carlo (MCMC) : - Γαλιατσάτος, Δημήτρης (2011)
Σκοπός της εργασίας είναι να προσομοιώσει σε προγραμματιστικό περιβάλλον τύπου R μπευζιανά στατιστικά δεδομένα έτσι ώστε μέσω πρόβλεψης να πάρουμε όσο πιο κοντά αποτελέσματα γίνεται στις πραγματικές τιμές των δεδομένων.