Πρόσω-οπισθοδρομικές στοχαστικές διαφορικές εξισώσεις και εφαρμογές : - Γεωργίου, Σοφία (2012)
Στην παρουσα εργασια πραγματοποιείται εισαγωγη στη θεωρια των προσω-οπισθοδρομικών στοχαστικών διαφορικών εξισώσεων.Περιλαμβάνεται μέθοδος επίλυσης τους και μερικές εφαρμογές.