The last emperor - Bertolucci, Bernardo; Bertolucci, Bernardo; Lone, John, 1952-; O'Toole, Peter, 1932-2013 (Ταινιοθήκη του Σινεμά ;, 1987)
Τα έργα και οι ημέρες του Που Φι, τελευταίου αυτοκράτορα της Κίνας, από τη γέννησή του, τη σύντομη διακυβέρνησή του στην Απαγορευμένη Πόλη, την εμμονή του με τον Δυτικό Πολιτισμό, την πτώση και τον τραγικό θάνατό του.