Cousins - Schumacher, Joel, 1939-; Danson, Ted, 1949-; Rossellini, Isabella; Young, Sean; Petersen, William L., 1953- (Widescreen DVD collection, 2003)
Στη διάρκεια ενός γάμου ο Λάρι γνωρίζεται και ερωτεύεται την ξαδέρφη του Μαρία, που έχει προβλήματα με το γάμο της. Αλλά κι αυτός δεν τα πάει καλύτερα με τη γυναίκα του Τις, που τον απατά με το σύζυγο της Μαρίας.