Duck soup - McCarey, Leo (Marx Brothers collection, 2006)
Η ταινία ξεκινάει στη Freedonia, μια υποθετική χώρα της οποίας ουσιαστικά ηγείται η πλούσια και αυταρχική κυρία Τσίζντεηλ, η οποία έχει χρήσει ηγέτη τον ... Groucho Marx! Την κυρία Τσίζντεηλ προσπαθούν να προσεγγίσουν ερωτικά διάφοροι μεγαλόσχημοι προικοθήρες, ανάμεσα στους οποίους και ο πρεβευτής του γειτονικού κράτους της Sylvania, προς τον οποίο όμως ο Groucho δεν θα φανεί ιδιαίτερα ευγενικός με αποτέλεσμα η Sylvania να κηρύξει πόλεμο στη Freedonia.