The cocoanuts - Santley, Joseph, 1889-1971; Florey, Robert, 1900-1979; Marx, Groucho, 1890-1977; Marx, Harpo, 1888-1964; Marx, Chico, 1887-1961; Marx, Zeppo, 1901-1979 (Marx Brothers collection, 2004)
Ο κύριος Χάμερ είναι ο ιδιοκτήτης ενός ξενοδοχείου της κακιάς ώρας και κοντά στην χρεοκοπία. Για να βρει λεφτά κολλάει στην πλούσια κυρία Πότερ και προσπαθεί να πουλήσει οικόπεδα. Δύο θεοπάλαβοι, ο Τσίκο και ο Χάρπο, μπαίνουν εμπόδιο στα σχέδια του.