Ορθογώνιοι σχηματισμοί και οι εφαρμογές τους στην στατιστική : - Σαρβανίδου, Παναγιώτα (2012)
Στην εργασία αυτή μελετώνται οι ορθογώνιοι σχηματισμοί καθώς και εφαρμογές τους. Αυτό γίνεται με την βοήθεια των πινάκων Hadamard και των Λατινικών τετραγώνων. Γίνεται μια πλήρης καταγραφεί ορθογώνιων σχηματισμών σύμφωνα με το επίπεδο τους. Επιπλέον, επιχειρείται η ταξινόμηση και η κατασκευή κάποιον ορθογώνιων σχηματισμών. Τέλος, διεξάγεται ένα πείραμα για να δούμε που χρησιμεύουν οι ορθογώνιοι σχηματισμοί στην καθημερινότητα μας.