21 grams - Gonzalez Inarritu, Alejandro; Penn, Sean, 1960-; Toro, Benicio del, 1967-; Watts, Naomi, 1968- (Ταινιοθήκη του Σινεμά ;, 2003)
Ένα αυτοκινητικό δυστύχημα θα φέρει σε πορεία συνάντησης αλλά και θα μεταμορφώσει για πάντα τις ζωές τριών ανθρώπων: μίας γυναίκας που θρηνεί για το χαμό της οικογένειάς της, ενός πρώην εγκληματία ο οποίος προσπαθεί να βρει την χαμένη πίστη του και ενός μαθηματικού που θα κερδίσει μία δεύτερη ευκαιρία στη ζωή μετά από μία μεταμόσχευση καρδιάς. Ισορροπώντας στη λεπτή γραμμή που χωρίζει τη ζωή από το θάνατο και οι τρείς θα πρέπει να βρουν τον τρόπο να πράξουν αυτό που πρέπει.