The internet sacred text archive - Hare, J. B. (J.B. Hare, 1998)
Στο cdrom περιλαμβάνονται τα πιο σημαντικά βιβλία που έχουν ποτέ γραφτεί. Οι γραφές κάθε θρησκείας στα αγγλικά και στην πρωτότυπη γλώσσα. Εκαντοντάδες βιβλία για θρησκεία, μυθολογία, λαογραφία, αποκρυφισμό.