Breakfast on pluto - Jordan, Neil, 1950-; Murphy, Cillian, 1976-; Rea, Stephen; Neeson, Liam (Prooptiki [Εταιρεία διανομής], 2005)
Ο Πάτρικ, ένα εγκαταλειμμένο παιδί από την Ιρλανδία, αφήνει πίσω τα επώδυνα παιδικά του χρόνια για το αστραφτερό και 'swinging' Λονδίνο της απαστράπτουσας εποχής του '70 και, καθώς κυνηγά εκεί μία καριέρα στο καλλιτεχνικό στερέωμα, θα ανακαλύψει την αληθινή του ταυτότητα ως περφόρμερ σε καμπαρέ, υποδυόμενος θηλυκούς ρόλους. Παράλληλα, βιώνει μια σπαρακτική αναζήτηση για την αληθινή του μητέρα, σε μια διαδρομή μέσα από την ταραγμένη πολιτική κατάσταση της εποχής.