Διαγραμματική απεικόνιση - οπτικοποίηση διαβουλεύσεων και νομοθετικών κειμένων στο ελληνικό κοινοβούλιο με χρήση ηλεκτρονικών εργαλείων : - Περέντης, Χρήστος (2009)
Στόχος της Διπλωματικής αυτής Εργασίας είναι η διερεύνηση της χρήσης ηλεκτρονικών εργαλείων για την διαγραμματική απεικόνιση και οπτικοποίηση διαβουλεύσεων και επιχειρημάτων στα πλαίσια της Ηλεκτρονικής Δημοκρατίας και Ηλεκτρονικής Συμμετοχής.