Wild North America - Fortune, Jack (BBC, Prooptiki [Εταιρεία διανομής], 2002)
"Με μία μοναδική σειρά 6 επεισοδίων, το BBC μας ταξιδεύει σε μία εντυπωσιακή ανακάλυψη της Βοριεοαμερικανικής ηπείρου, με πληθώρα ειδικών εφέ και τεχνολογικών καινοτομιών! Ξεκινώντας από την παντοκρατορία των μαμούθ επί της Γης πριν από 14.000 χρόνια, θα ταξιδέψετε μέχρι την σημερινή εποχή και τους ουρανοξύστες". - Περίληψη από τη θήκη.