Raging planet (Discovery Communications Inc., Prooptiki [Εταιρεία διανομής], 2005)
"Ζήστε την άγρια δύναμη και ομορφιά του ολοζώντανου πλανήτη μας, που πάλλεται από σεισμούς, πλημμύρες, τυφώνες, ηφαιστειακές εκρήξεις, χιονοστιβάδες, καταιγίδες, φωτιές και πολλά άλλα, όλα φυσικές καταστροφές εντυπωσιακών διαστάσεων! Εξερευνήστε, για πρώτη φορά με τόσο προηγμένη τεχνολογία, τη δημιουργία και την εξέλιξή τους και θαυμάστε τη δύναμη και το μεγαλείο τους, μέσα από σύγχρονες, ιστορικές και γεωλογικές έρευνες". - Περίληψη από τη θήκη.