Massive nature - Pertwee, Sean (BBC, Prooptiki [Εταιρεία διανομής], 2004)
"Δείτε τα πιο μαζικά γεγονότα στη φύση! Πελώρια κοπάδια ζώων σε τεράστιες μετακινήσεις δίνουν καθημερινά έναν εξοντωτικό αγώνα επιβίωσης. Παρακολουθήστε από κοντά τη σκληρή αναμέτρηση, στα πιο θεαματικά και βίαια σκηνικά της φύσης". - Περίληψη από τη θήκη.