Killing for a living - Hopkins, Anthony, 1937- (Natural history, 1998)
"Σκοτώνουν για να μην σκοτωθούν... Ο θάνατος είναι το πιο συνηθισμένο γεγονός στη ζωή τους. Κάποια ζώα ζουν σε καλά εξοπλισμένες συμμορίες, άλλα πάλι προτιμούν να δρουν κατά μόνας... Από τον βασιλιά των ζώων στο μικροσκοπικό σκορπιό, τρεις συναρπαστικές ιστορίες δείχνουν την καθημερινή μάχη των ζώων για επιβίωση σε όλον τον κόσμο". - Περίληψη από τη θήκη.