The private life of plants - Attenborough, David, 1926- (Natural history series, 1995)
"Η ζωή των φυτών μπορεί να γίνει το ίδιο δραματική, περιπετειώδης και γεμάτη εκπλήξεις όπως και των ζώων. Ανακαλύψτε πως μπορούν να ταξιδεύουν, να κυνηγούν, ακόμα και να σκέφτονται και να βλέπουν". - Περίληψη από τη θήκη.