Walking with beasts (Natural history series, 2001)
"Από την εξαφάνιση των δεινοσαύρων και μέχρι την εμφάνιση του ανθρώπινου είδους στη Γη, για ένα διάστημα από 65 εκταμμύρια χρόνια μέχρι και 1 εκατομμύριο χρόνια πριν, μια σειρά από προϊστορικά ζώα από σαρκοβόρα τέρατα μέχρι άκακα θηλαστικά έκαναν την εμφάνισή τους στον πλανήτη μας". - Περίληψη από τη θήκη.