Μελέτη εξέλιξης της αστικής οικίας και πρόταση για το σχεδιασμό προσωπικού χώρου της γυναίκας ενταγμένου στη σύγχρονη αστική οικιακή μονάδα : - Ορφανουδάκη, Αικατερίνη (2012)
Ανάπτυξη μίας σχεδιαστικής πρότασης, για τη δημιουργία χώρου που θα επιτρέπει την προσωπική ανάπτυξη της γυναίκας (εργασία, επιχειρηματικότητα, μόρφωση, δημιουργικότητα) μέσα στο οικιακό περιβάλλον, διατηρώντας και υποστηρίζοντας συγχρόνως τους υπόλοιπους παραδοσιακούς ρόλους της στο οικογενειακό πλαίσιο (νοικοκυρά, μητέρα, σύζυγος).