The abyss - Cameron, James, 1954-; Cameron, James, 1954-; Harris, Ed, 1950-; Mastrantonio, Mary Elizabeth; Biehn, Michael, 1956- (Twentieth Century Fox Home Entertainment, 2000)
Μια ομάδα ερευνητών παγιδεύονται σε μια υποβρύχια βάση και νιώθουν ν'απειλούνται από μια άγνωστη δύναμη που ενεδρεύει στην άβυσσο της θάλασσας.