Οδοντιατρική θεραπεία σε ασθενείς με προδιάθεση ψυχικών διαταραχών : - Γεωργούλια, Σταματίνα (2012)
Μεγάλος αριθμός ασθενών εκτονώνει προβλήματα του ψυχισμού του τόσο στον ουλικό ιστό όσο και στους ιστούς που περιβάλλουν τα ούλα. Προβλήματα ουλικών - ωστικών βλαβών του στόματος οφείλονται σε ιδιοσυγκράσιους παράγοντες ή σε ψυχικές διαταραχές. Η συμβολή της ομοιοπαθητικής θεραπείας έχει ως στόχο την ψυχοσωματική εξισορρόπηση του ανθρώπινου οργανισμού ώστε να μην επανεμφανιστεί η νόσος.