Ομοιοπαθητική θεραπεία και συστημική οικογενειακή ψυχοθεραπεία : - Μιχαλάκη-Δερνίκου, Φωτεινή, 1941- (2012)
Ο ομοιοπαθητικός γιατρός συμβάλλει στη συστημική (οικογενειακή) ολοκλήρωση των θεραπευτικών διεργασιών του ιδίου οικογενειακού συστήματος κατά τη διάρκεια της ομοιοπαθητικής θεραπείας