Φασματικό θεώρημα για συμπαγείς φυσιολογικούς τελεστές : - Χριστοφάκη, Τριανταφυλλιά (2012)
Μια εισαγωγή στη θεωρία τελεστών σε χώρους Hilbert.Απόδειξη του Φασματικού θεωρήματος για συμπαγείς, φυσιολογικούς τελεστές.