Η επίδραση της εθνικής κουλτούρας στις προτιμήσεις ιδιωτικότητας των χρηστών του Facebook : - Γεροντή, Αγγελική (2012)
Η εκάστοτε διπλωματική εργασία αναλύει την έρευνα που διεξάγεται σε πέντε χώρες (Ινδία, Νότια Κορέα, Μαλαισία, Καναδά και Βραζιλία)σε σχέση με την κουλτούρα που προβάλουν μέσα απο το Κοινωνικό Δίκτυο που ονομάζεται Facebook. Η έρευνα συγκρίνεται με τις πέντε διαστάσεις του Hofstede.