Hitch - Tennant, Andy, 1955-; Smith, Will, 1968- (Sony Pictures Home Entertainment, 2005)
Ο Χιτς, που έχει ως επάγγελμα να βοηθά άτολμους άντρες να κατακτήσουν την εκλεκτή της καρδιάς τους, παίρνει υπό την καθοδήγησή του έναν αδέξιο λογιστή, ο οποίος έχει ερωτευτεί μια προσωπικότητα της νεουορκέζικης high society. Όμως, μια δημοσιογράφος, αν και ερωτευμένη μαζί του, του κάνει χαλάστρα.