El bola - Manas, Achero; Ballesta, Juan Jose 1987-; Galan, Pablo; Moron, Manuel (AudioVisual Enterprises, 2003)
"Ο Πάμπλο, ένα δωδεκάχρονο αγόρι, που οι συμμαθητές του φωνάζουν El Bola (ο Μπίλιας), μεγαλώνει σ'ένα προβληματικό περιβάλλον, καθώς ο πατέρας του πικραμένος από το χαμό του μεγαλύτερου γιου του τον κακοποιεί συστηματικά και χωρίς οίκτο. Νιώθοντας αμηχανία για την οικογενειακή του κατάσταση, αποφεύγει να έρθει κοντά με τους συμμαθητές του. Η άφιξη ενός καινούργιου μαθητή με το οποίο συνδέεται με αληθινή φιλία και η ανακάλυψη μιας οικογένειας όπου επικρατούν η αγάπη και η επικοινωνία, εφοδιάζουν τον El Bola με την απαραίτητη δύναμη ν'αποδεχθεί και τελικά ν' αντιμετωπίσει την κατάσταση του". - Περίληψη από τη θήκη