Of mice and men - Sinise, Gary; Sinise, Gary; Malkovich, John (MGM Home Entertainment, 2003)
Η πορεία και η δοκιμασία της φιλίας δύο ανδρών, που ο ένας είναι διανοητικά καθυστερημένος, κι έκθετος στην κακία των άλλων.