Bride of the monster - Wood, Edward D., Jr. (Edward Davis), 1924-1978; Lugosi, Bela, 1882-1956; Johnson, Tor, 1903-1971; King, Loretta, 1917-2007; McCoy, Tony; Dunn, Harvey B., 1894-1968; Fuller, Dolores, 1923-2011; Marco, Paul, 1927-2006 (ArtFree, 2004)
Το θρυλικό είδωλο του τρόμου Μπέλα Λουγκόσι πρωταγωνιστεί στον ρόλο του Δόκτορος Έρικ Βορνόφ, ο οποίος μαζί με τον Λόμπο, έναν τρελό υπηρέτη τέρας, πραγματοποιεί πειράματα με τη χρήση ραδιενέργειας πάνω σε ανθρώπους σε μια προσπάθεια να δημιουργήσει μια λεγεώνα ατομικών υπερανθρώπων".