Mr. & Mrs. Smith - Liman, Doug; Pitt, Brad, 1963-; Jolie, Angelina, 1975- (Twentieth Centure Fox Home Entertainment, 2005)
Ο Τζον (Μπραντ Πιτ) και η Τζέιν Σμιθ (Αντζελίνα Τζολί) είναι ένα παντρεμένο ζευγάρι που ζει στα προάστια ένα συνηθισμένο, ρουτινιάρικο, έγγαμο βίο... Ωστόσο, ο καθένας τους κρύβει κάτι που ο άλλος θα σκότωνε για να μάθει: ο Κος και η Κα Σμιθ είναι ακριβοπληρωμένοι επαγγελματίες δολοφόνοι και δουλεύουν σε δύο άκρως ανταγωνιστικούς οργανισμούς.