Mr. Bean's holiday - Bendelack, Steve; Atkinson, Rowan (Universal Studios, 2007)
Ο κ. Μπιν στη νέα του... επικίνδυνη αποστολή! Σκοπός: μερικές μέρες χαλάρωσης. Προορισμός: Ριβιέρα, Νότια Γαλλία. Ο κ. Μπιν πάει διακοπές και... τίποτα δεν είναι πια το ίδιο. Αδέξιοι χειρισμοί, ξεκαρδιστικές παρεξηγήσεις, γκάφες και τρελές φάσεις είναι λίγα μόνο από τα απρόοπτα που κάνουν τις διακοπές του... εφιάλτη για όλους!" . - Περίληψη από τη θήκη.