The killing of a chinese bookie - Cassavetes, John, 1929-1989; Carey, Timothy Agoglia, 1929-1994; Gazzara, Ben, 1930-2012 (John Cassavetes collection, 2004)
Ο Μπεν Γκαζάρα υποδύεται τον Κόσμο Βιτέλι, έναν υπερήφανο ιδιοκτήτη ενός στριπτιζάδικου στο Λος Άντζελες, το Crazy Horse West. Εθισμένος με τον τζόγο, ο Κόσμο περνά τον ελεύθερο χρόνο του βάζοντας στοιχήματα. Αφού χάνει $23.000 σε μια νύχτα, συνειδητοποιεί ότι ο εθισμός του μπορεί να του στοιχίσει το κλαμπ του, το μόνο πράγμα στον κόσμο που αγαπά πραγματικά. Για να διατηρήσει τον έλεγχό του, κλείνει συμφωνία με τον πράκτορα στοιχημάτων προκειμένου να δολοφονήσει έναν ανταγωνιστή του. Αν πραγματοποιήσει αυτό το αίτημα, το χρέος του θα διαγραφεί.