The return - Zvyagintsev, Andrei 1964-; Garin, Vladimir, 1987-2003; Dobronravov, Ivan 1989-; Lavronenko, Konstantin 1961- (Prooptiki [Εταιρεία διανομής], 2003)
"Ο πατέρας δύο αγοριών επιστρέφει ύστερα από δώδεκα χρόνια ανεξήγητης απουσίας στο σπίτι του, στη Ρωσία, και τα δύο αδέρφια είναι αρχικά ενθουσιασμένα από την ανέλπιστη επιστροφή, μέχρι που οι τρεις τους θα ξεκινήσουν ένα μακρινό ταξίδι προς έναν προορισμό που μόνο ο πατέρας τους γνωρίζει. Κατά την διάρκεια του ταξιδιού, τα δύο αδέρφια, θα βιώσουν μία απότομη ενηλικίωση, ενώ ο πατέρας τους θα παραμείνει ένα άλυτο αίνιγμα". - Περίληψη από τη θήκη.