Container - Moodysson, Lukas, 1969-; Moodysson, Lukas, 1969-; Lorentzon, Peter; Aberg, Mariha; Malone, Jena, 1984- (Ταινιοθήκη του Σινεμά, 2006)
Μια γυναίκα στο σώμα ενός άνδρα. Ένας άνδρας στο σώμας μιας γυναίκας. Ο Ιησούς στο στομάχι της Μαρίας. Τα νερά σπάνε. Με πλημμυρίζουν. Η καρδιά μου είναι γεμάτη. Με αυτά τα λόγια περιγράφει το ποιητικό του δοκίμιο ο ίδιος ο σκηνοθέτης, για να συμπληρώσει πως πρόκειται για μια βωβή ταινία σε άσπρο μαύρο, με ήχο. Μια πειραματική ελεγεία στη μοναξιά που δεν φοβάται να προκαλέσει.