Ett hal i mitt hjarta - Moodysson, Lukas, 1969-; Moodysson, Lukas, 1969-; Flinck, Thorsten; Brading, Sanna; Almroth, Bjorn (Ταινιοθήκη του Σινεμά, 2004)
Σε ένα εξαθλιωμένο διαμέρισμα, ένας νεαρός άνδρας παρακολουθεί τον πατέρα του να γυρίζει μια ερασιτεχνική ταινία πορνό παρέα με ένα ζευγάρι, ενώ σταδιακά κάθε πρόσχημα ηθικών κωδίκων εγκαταλείπεται.