Lilja 4 ever - Moodysson, Lukas, 1969-; Moodysson, Lukas, 1969-; Bogucharskiy, Artyom; Akinshina, Oksana; Agapova, Lyubov (Ταινιοθήκη του Σινεμά, 2002)
Η 16χρονη Λίλια, εγκαταλελειμμένη στη Ρωσία από τη μητέρα της, βρίσκει ελπίδα στη φιλία της με τον 11χρονο Βολόντια. Δεν διστάζει να τον εγκαταλείψει με τη σειρά της όταν της υπόσχονται ένα καλύτερο μέλλον στη Σουηδία, χωρίς να γνωρίζει ότι θα πέσει θύμα ενός αδίστακτου κυκλώματος πορνείας ανηλίκων.