The crying game - Jordan, Neil, 1950-; Jordan, Neil, 1950-; Rea, Stephen; Whitaker, Forest; Richardson, Miranda (Prooptiki [Εταιρεία διανομής], 1992)
Ένα μέλος του ΙΡΑ παίρνει μέρος στην απαγωγή και τη δολοφονία ενός άγγλου στρατιώτη και στη συνέχεια ερωτεύεται την παράξενη ερωμένη του νεκρού.