Funny girl - Wyler, William, 1902-1981; Streisand, Barbra; Sharif, Omar, 1932-2015 (Columbia TriStar Home Entertainment, 2002)
Η ιστορίας της Fanny Brice, μιας ανερχόμενης κωμικής ηθοποιού, που μόνο η μητέρας της πιστεύει πως θα τα καταφέρει. Η Fanny δουλεύει για τον Florenz Ziegfeld στο φημισμένο του καμπαρέ και φέρνει τα πάνω κάτω με ένα εξωφρενικό και αυθόρμητο νούμερο. Η Fanny γίνεται διάσημη, ερωτεύεται και παντρεύεται τον Nick Arnstein (Omar Sharif), έναν γοητευτικό τζογαδόρο του οποίου η τύχη όμως δεν κρατάει για πολύ.