Amnesia - Salvatores, Gabriele; Salvatores, Gabriele; Rubini, Sergio, 1959-; Stella, Martina; Abatantuono, Diego, 1955- (ArtFree, 2004)
Ένας σκηνοθέτης πορνό ταινιών, ένας ντήλερ ναρκωτικών, ένας ακούραστος αστυνομικός, ένας αντικομφορμιστής επαναστάτης... Ένα αλλοιώτικο ρέηβ πάρτυ στην Ίμπιζα.