Der siebente Kontinent - Haneke, Michael, 1942-; Berner, Dieter, 1944-; Tanzer, Leni; Samel, Udo (Ταινιοθήκη του Σινεμά ;, 1989)
Το ντεμπούτο του Μίκαελ Χάνεκε αφηγείται τη φαινομενικά ήσυχη ζωή μιας τριμελούς οικογένειας η οποία όμως θα διαταραχθεί ανεπανόρθωτα από ένα βίαιο ξέσπασμα που θα ξυπνήσει ανοιχτούς λογαριασμούς του παρελθόντος και προσωπικές ενοχές.