Benny's video - Haneke, Michael, 1942-; Frisch, Arno; Winkler, Angela, 1944-; Mühe, Ulrich, 1953-2007; Stassner, Ingrid (Ταινιοθήκη του Σινεμά ;, 1992)
Ο δεκατετράχρονος γιος ενός εύπορου αυστριακού ζευγαριού προσπαθεί να αντικαταστήσει την αγάπη που δεν του δείχνουν οι γονείς του κινηματογραφώντας με μια βιντεοκάμερα όσα συμβαίνουν γύρω του. Εθισμένος σε εικόνες βίας δεν θα αργήσει να φτάσει στο έγκλημα.