Φασματικές ιδιότητες δένδρων : - Λούντζη, Αγγελική - Διονυσία (2012)
Η παρούσα πτυχιακή εργασία μελετάει τις ιδιότητες των γραφημάτων είτε είναι πεπερασμένα είτε άπειρα ,μέσα από διάφορες διαδικασίες βρίσκει το φάσμα τους και τις πληροφορίες που αντλούμε από αυτό και καταλήγει στην στην μελέτη των κανονικών δένδρων.