Κοινωνικά δίκτυα : - Γκιώνης, Χρήστος (2010)
Τα κοινωνικά δίκτυα είναι ένα φαινόμενο το οποίο παρατηρείται έντονα στις μέρες μας. Όπως όμως συμβαίνει με το διαδίκτυο γενικότερα, έτσι και στα κοινωνικά δίκτυα παρατηρούνται κίνδυνοι που αφορούν τους χρήστες.Σε αυτή την εργασία θα καταγράψουμε την δομή και την λειτουργία των κοινωνικών δικτύων αλλά και τους κινδύνους που παρουσιάζονται. Επίσης θα προτείνουμε και τρόπους προστασίας.