Mrs. Henderson presents - Frears, Stephen; Dench, Judi, 1934-; Hoskins, Bob (Prooptiki [Εταιρεία διανομής], 2006)
Λονδίνο 1937. Η εύπορη ηλικιωμένη κυρία Λώρα Χέντερσον, δεν είναι μια συνηθισμένη χήρα! Αντί να το ρίξει στις φιλανθρωπίες, πρωτοτυπεί αγοράζοντας ένα θέατρο. Και, βάζοντας παραστάσεις καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, γεμίζει το θέατρό της, μέχρι τη στιγμή που οι άλλοι την αντιγράφουν. Τότε, μαζί με τον καλλιτεχνικό διευθυντή του θεάτρου της η Λώρα σκέφτεται μία ανατρεπτική λύση: βγάζει τις χορεύτριες από τα ρούχα τους και... βάζει φωτιές στη συντηρητική κοινωνία της εποχής.