Προστασία ιδιωτικότητας , προσωπικών δεδομένων και google street νομικά ζητήματα : - Ξυγκόγιαννης, Χρήστος (2011)
H εφαρμογή Google Street βρίσκεται κατά το τελευταίο διάστημα υπό τον έλεγχο των ανεξάρτητων αρχών προστασίας προσωπικών δεδομένων τόσο στην Ελλάδα όσο και σε άλλες χώρες. Η εργασία περιγράφει την εφαρμογή και διερευνεί τα ειδικότερα ζητήματα που τίθενται σε σχέση με την προστασία της ιδιωτικότητας και των προσωπικών δεδομένων. Εντοπίζονται οι επιπτώσεις ως προς τα δικαιώματα των προσώπων και η νομική αντιμετώπιση τόσο από το ελληνικό, όσο και από το κοινοτικό δίκαιο. Επίσης παρουσιάζονται τα ζητήματα που προκύπτουν, καθώς και οι λύσεις που έχουν προταθεί τόσο στην Ελλάδα όσο και σε άλλες χώρες.