Being John Malkovich - Jonze, Spike; Cusack, John, 1966-; Diaz, Cameron; Keener, Catherine (Prooptiki [Εταιρεία διανομής], 1999)
Ένας μαριονετίστας ανακαλύπτει ένα τούνελ που οδηγεί στο μυαλό του Τζον Μάλκοβιτς, τον οποίο σύντομα καταφέρνει να ελέγχει απόλυτα, για να νιώθει κοντά στη γυναίκα που αγαπά και που δεν είναι άλλη από την ερωμένη του ηθοποιού.