Αμέλεια : - Καλτσάς, Δημήτρης (2011)
Μία νομική και στατιστική προσέγγιση στις περιπτώσεις χρηματικής ικανοποίησης λόγω ψυχικής οδύνης στις περιπτώσεις εργατικών, ιατρικών και αυτοκινητικών ατυχημάτων.