Μελέτη μεθόδων ανακατασκευής 3Δ αντικειμένων από τεχνικά σχέδια : - Κουτσούμπας, Δημήτριος (2011)
Η διπλωματική εργασία μελετά 10 μεθόδους ανακατασκευής 3Δ αντικειμένου, τις συγκρίνει και μελετά τον βαθμό αποτελεσματικότητας της καθεμίας με συγκεκριμένα κριτήρια