71 Fragmente einer Chronologie des Zufalls - Haneke, Michael, 1942-; Cosmin Urdes, Gabriel; Miko, Lukas, 1971-; Grünmandl, Otto, 1924-2000; Bennent, Anne, 1963- (Ταινιοθήκη του Σινεμά, 1994)
71 στιγμές από τη ζωή κάποιων άγνωστων μεταξύ τους ατόμων, που εμπλέκονται σε ένα δολοφονικό μακελειό σε μία τράπεζα της Βιέννης.